VIDEO. Un Logan condus de o șoferiță a făcut praf un Lamborghini

VIDEO. Un Logan condus de o șoferiță a făcut praf un Lamborghini

O șoferiță care conducea o Dacia Logan, în Rusia, nu a acordat prioritate unui șofer cu Lamborghini, iar cele două mașini s-au ciocnit frontal. Din imagini se vede faptul că Dacia Logan este doar ușor avariată, în timp de Lamborghini are probleme extrem de serioase.

La volanul supercar-ului se afla un celebru vlogger rus, Dimitri Rudikov. El deține un canal de YouTube cu peste un milion de abonați.

 

Accidentul a avut loc într-o intersecție din centrul orașului Sankt Petersburg în vara acestui an, dar imaginile s-au viralizat recent. O tânără aflată la volanul unui Logan nu a acordat prioritate și a lovit în plin mașina de culoare galbenă. Coliziunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, dar și de camera vlogger-ului.

La o primă vizionare, șoferul de Lamborghini pare să nu fi acordat prioritate de dreapta. Dar una dintre imaginile surprinse la locul accidentului arată că supercar-ul se deplasa pe o arteră cu prioritate, iar șoferița de Logan ar fi trebuit să-i cedeze trecerea.

Vlogger-ul aflat la volan s-a dat jos pentru a-i reproșa șoferiței de Logan că a fost neatentă. Între timp, prietena lui își scotea cioburile din pantofii sport. Geamul din dreapta s-a făcut zob, iar portiera a fost îndoită serios. Logan-ul are doar bara față înfundată și capota puțin îndoită. Supercar-ul a fost luat de acolo cu platforma.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.