Un fost demnitar român, prins la furat cu un camion

Un fost demnitar român, prins la furat cu un camion

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un imobil ocupat abuziv de către acesta.


În data de 14.03.2024, în urma unui apel la 112, referitor la o presupusă infracțiune de furt la un imobil din localitatea Corbeanca, județul Ilfov, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului. Acolo au surprins în flagrant pe fostul demnitar Flaviu Hoțopan, împreună cu mai mulți complici, care încărcau într-un camion închiriat diverse bunuri din imobilul menționat. Din investigațiile ulterioare a rezultat că fostul demnitar ocupa în mod abuziv, împreună cu concubina sa Cristina Ianuszewicz(fostă Burdușel), acest imobil. Într-un dispreț total față de lege, nu s-au mulțumit doar să blocheze ilegal accesul în imobil al persoanelor care aveau dreptul să locuiască acolo, ci intenționau să-și însușească chiar și bunurile acestora. Intervenția promptă a polițiștilor a oprit activitatea infracțională, iar cercetările continuă pentru infracțiunile de violare de domiciliu, intrare prin efracție, tulburare de posesie și furt calificat.

Flaviu Hotopan împreună cu concubina sa, Cristina Ianuszewicz(fostă Burdușel), ocupau deja abuziv respectivul imobil, fiind ambii cercetați din luna octombrie 2023, pentru infracțiunile de violare de domiciliu, tulburare de posesie și furt. Cei doi urmau să fie evacuați forțat la data de 18.03.2024, în urma unei hotărâri judecătorești de evacuare silită.

Aceștia, în disperarea de cauză, au încercat să părăsească imobilul ocupat abuziv, fără notificarea executorului responsabil cu inventarierea lucrurilor prezente în imobil, încercând să-și însușească fără drept obiectele de mobilier, electrocasnice, echipamente audio-video, opere de artă, ceasuri de lux, bijuterii și alte bunuri care aparțineau de drept altor persoane. Acest caz de ocupare abuzivă din luna octombrie 2023 fost prezentat pe larg de către Realitatea TV.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.