Un camion plin cu marfă s-a răsturnat peste un Logan Recomandat

Un camion plin cu marfă s-a răsturnat peste un Logan

Pasagerii dintr-un autoturism Logan au scăpat cu viaţă, miraculous, dintr-un accident care a avut loc pe Bucium, sâmbătă seara.

logan 1

Într-una din curbele de pe Bucium, un TIR încărcat cu marfă s-a răsturnat din cauza vitezei, chiar pe autoturismul Logan, care circula dinspre Iaşi către Vaslui.

Pasagerii au scăpat cu viaţă, fără să fie răniţi, dar autoturismul a fost avariat. Accidentul a avut loc în jurul orei 20, atunci când camionul se îndrepta către Iaşi, acesta urmând să ajungă la vamă. Într-o curbă, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

Camionul a fost îndepărtat ieri-dimineaţă, după ce marfa pe care o transporta a fost descărcată şi a fost pus pe roţi. Acesta transporta haine aduse din Turcia.

"Au fost asigurate măsuri la acest accident rutier care a avut loc în localitatea Păun, din comuna Bârnova, unde un TIR s-a răsturnat. A rezultat o victimă conştientă, neîncarcerată. Au intervenit şase subofiţeri de la Detaşamentul 2 de pompieri Iaşi, şi o ambulanţă de tip B de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi.

logan

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.