Un camion a lovit în spate un autoturism, iar un alt autoturism a intrat într-o remorcă

Un camion a lovit în spate un autoturism, iar un alt autoturism a intrat într-o remorcă

Două persoane au fost rănite, vineri după amiaza, într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și un TIR la Molid.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri la ora 14:05, un bărbat de 38 de ani din Darbani conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitara MERCEDES BENZ și semiremorca marca KOGEL pe DN 17 pe raza satului Molid din comuna Vama, având direcția de deplasare dinspre Suceava spre Câmpulung Moldovenesc.
La un moment dat, din cauză că nu a păstrat o distanță suficientă față de vehiculul marca OPEL condus în faţa sa de un bărbat de 50 de ani din comuna botoșăneană Vorona, autovehicul care încetinise pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton care voia să se angajeze în traversarea străzii, a intrat în coliziune față spate cu acesta.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Opel care a fost preluat şi transportat de un echipaj SMURD la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu contuzie coloană cervicală, fără a rămâne internat. Totodată, pasagerei din Opel i-au fost acordate îngrijiri medicale în ambulatoriu, fără a fi constatate vătămări corporale de către cadrele medicale, motiv pentru care aceasta a refuzat transportul la spital pentru investigaţii suplimentare.

 

Ulterior, după producerea evenimentului pe același sens de deplasare conducătorul unui autoturism VW condus un tânăr de 22 de ani din Sadova, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de ansamblu de vehicule care a fost implicat în accidentul rutier intrând în coliziune față spate cu semiremorca acestuia, provocând avarierea ambelor autovehicule.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, ulterior acestora li s-a recoltat câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.