Trei adolescenți au furat 500 de litri de motorină din camioane Recomandat

Trei adolescenți au furat 500 de litri de motorină din camioane

Peste 500 de litri de motorină au fost furați din rezervoarele unor camioane și utilaje agricole, de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, pe raza municipiului Aiud. Infracțiunile aveau loc în cursul nopții.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, sprijiniți de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au identificat 3 tineri, de 18, 20 și 22 de ani, din Aiud, ca persoane bănuite de săvârșirea a 4 furturi de combustibil din rezervoarele unor camioane și utilaje agricole parcate pe raza municipiului Aiud și a localităților rurale limitrofe.

Faptele ar fi fost săvârșite de la începutul lunii iunie până în prezent, iar cei 3 ar fi sustras peste 500 de litri de motorină, acționând pe timp de noapte. Polițiștii au percheziționat domiciliul unuia dintre tineri.

Față de cei 3 a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.