Traficul camioanelor pe DN1, restricționat până la finalul anului Recomandat

Traficul camioanelor pe DN1, restricționat până la finalul anului

 Autoritățile anunță că se vor institui restricții de tonaj din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, în județul Prahova.

Restricțiile vor intra în vigoare în luna mai și vizează vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone.

Decizia a fost luată în urma discuțiilor dintre CNAIR, Poliția Rutieră, autoritățile publice locale și asociațiile profesionale în domeniul transporturilor rutiere. Restricțiile vor fi în vigoare în perioada 5 mai – 15 decembrie.

 „Informăm conducătorii auto că, începând din data de 05.05.2021, se vor institui restricții de tonaj din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, în județul Prahova.

 Restricțiile de circulație ce vor fi instituite în data de 05.05.2021 se vor aplica vehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, cu excepția celor destinate exclusiv transportului de persoane”, au anunțat reprezentanții CNAIR

Circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone între Ploiești și Brașov va fi deviată pe DN1A, pe ambele sensuri, pe traseul: DN1 – DN1A Centura Ploiești – DN1A – Intersecția DN1A cu DN1 Săcele.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.