Traficul a fost blocat la frontieră. Un camion cu jucării, în flăcări între Bulgaria și România Recomandat

Traficul a fost blocat la frontieră. Un camion cu jucării, în flăcări între Bulgaria și România

Un camion încărcat cu jucării s-a răsturnat în zona liberă, între Bulgaria şi România. Camionul a luat foc, însă incendiul a fost stins în scurt timp. Pe sensul de intrare în România, traficul a fost blocat de la ora 19.55.

Traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin este blocat după ce un TIR încărcat cu jucării şi materiale plastice s-a răsturnat înainte de a intra în ţara noastră. Accidentul s-a produs la 500 de metri de piciorul podului Calafat-Vidin şi, deocamdată, nu se ştie ce s-a întâmplat.

Sute de cutii cu marfă s-au împrăştiat pe pe calea ferată, la 500 de metri de piciorul podului Calafat -Vidin, ce desparte cele două sensuri de mers.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Calafat, din cauza scurgerilor de carburant, autocamionul a luat foc, însă a fost stins la scurt timp. Şoferul TIR-ului, un cetăţean turc, a primit îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este bună.

La ora 19.55, traficul transfrontalier a fost oprit până s-a eliberat drumul. Zeci de camioane aşteptau acum să ajungă în vamă pentru a intra în România, informează Mediafax.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.