Trafic rutier oprit complet pe DN 2 Bacău-Roman. O cisternă cu motorină s-a răsturnat Recomandat

Trafic rutier oprit complet pe DN 2 Bacău-Roman. O cisternă cu motorină s-a răsturnat

Traficul rutier este oprit, joi, pe ambele sensuri ale DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Secuienii Noi, judeţul Neamţ, unde o cisternă cu motorină s-a răsturnat şi există pericol de explozie. Şoferul primeşte îngrijiri de la echipajul SMURD, relatează News.ro.

„Prin apel la 112, în jurul orei 10:35, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui eveniment în comuna Secuieni în urma căruia o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto s-a evacuat. Acesta primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD”, a transmis ISU Neamţ.

Potrivit sursei citate, pompierii au acţionat pentru deconectarea bornelor bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. De asemenea, se acţionează pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei explozii.

 


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.