VIDEO. Teleorman. O întreagă familie a murit într-un accident cu un camion Recomandat

VIDEO. Teleorman. O întreagă familie a murit într-un accident cu un camion

Doi adulţi şi trei copii și-au pierdut viața, luni, 25 iulie, într-un cumplit accident pe DN 6, între Văceni şi Vităneşti, după ce un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un camion cu semiremorcă.

Potrivit IPJ Teleorman, din primele cercetări ale polițiștilor, cele două vehicule au intrat în coliziune frontală. Acum, oamenii legii încearcă să afle de ce șoferul mașinii s-a dus glonț în autotren.

Accident deosebit de grav în Teleorman
Drumul European 70 a făcut iar victime. Trei copii și părinții lor au murit, noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau a intrat într-uncamion. Impactul puternic a provocat decesul celor cinci persoane din autoturismul cu care se deplasau către Alexandria. Trei minori (cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani), o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 nu au supraviețuit coliziunii frontale cu un autotren, dezvăluie Poliția Teleorman.

Doi adulți și trei minori au murit
La locul accidentului au ajuns poliţiştii rutieri care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, din oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman, în timp ce conducea mașina pe DN 6, la km 72, din direcţia Bucureşti către Alexandria, a intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

„În data de 25 iulie, pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești, a avut loc un accident rutier grav. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, la km 72 din direcţia de deplasare municipiul Bucureşti către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus”, transmite IPJ Teleorman, precizând că evenimentul rutier s-a produs între localităţile Văceni şi Vităneşti.

Polițiștii fac cercetări la fața locului
În urma impactului deosebit de grav a rezultat decesul conducătorului auto şi al pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani şi trei copii minori, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani. Familia era din oraşul Zimnicea. Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs cumplitul accident.

Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care șoferul de 40 de ani, care conducea pe direcția de deplasare București – Alexandria, a intrat în coliziune frontală cu autocamionul care venea din sens opus.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.