Șoferiță, rănită după ce a intrat cu mașina într-un camion Recomandat

Șoferiță, rănită după ce a intrat cu mașina într-un camion

O șoferiță din Scheiu de Sus, în vârstă de 46 de ani, a ajuns de urgență la spital vineri după-amiază! Femeia a fost rănită după ce a intrat cu mașina într-un TIR.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 61, pe raza localității Ionești. La volanul ansamblului de vehicule se afla un bărbat de 47 de ani, din Raciu.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 46 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 61, în localitatea Ionești, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule rutier (TIR), condus de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Raciu. În urma impactului, șoferița a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Găești și de la Garda Vișina, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.