Șoferița profesionistă virală pe TikTok și-a deschis propria firmă de transport Recomandat

Șoferița profesionistă virală pe TikTok și-a deschis propria firmă de transport

Adriana Oltean, șoferița de camion virală pe TikTok, și-a deschis propria firmă de transport.

La 18 ani și-a obținut categoria B, fără nicio problemă, iar împreună cu soțul ei a plecat în Spania, unde locuiesc și astăzi.

„Practic am crescut în atelierul tatălui meu. În copilărie eram pasionată de mașini, eram mereu înconjurată de ele. Eram mică și pe acele drumuri de țară, tatăl meu mă lua în brațe, la volan… a fost atât de fericită.
Am învățat teoria și totul de la o vârstă foarte fragedă. Și când am împlinit 18 ani, am dat examenul imediat și am luat! M-am căsătorit la 21 de ani și mă plimbam cu soțul meu și am văzut o reclamă pentru o școală profesionistă de șoferi. Am spus să intrăm și să întrebăm. Cei de acolo, când ne-au văzut, au spus că dacă ne înscriem în ziua respectivă ne vor face și o reducere și ne vor înscrie în grupul care s-a format atunci.
Așa că ne-am înscris și am dat amândoi examenul. Îmi amintesc că când m-am urcat pentru prima dată la volan mi s-a părut că e nesfârșit, are 17 metri lungime. Mi-a fost frică să nu mă agăță și să iau totul după mine. Am avut emoții, dar apoi m-am obișnuit foarte repede!”, a spus Adriana.

„Am plecat să lucrăm la o companie de transport în Spania. Era o companie românească, care efectua transportul între Spania și Norvegia. Așa că am învățat să conduc și mai bine. Ieșind de pe autostradă, am crescut încet viteza, de la 70 la 90, treptat. Și am învățat să conduc din ce în ce mai bine.

Ne gândim de mult timp să ne creăm o companie. Dar eram foarte descurajați. Toți cei care au avut firme de transport marfă ne-au spus că este scump, că nu scoți investiția, că este greu, că este riscant. Și ne-au descurajat. Apoi am văzut că și-a cumpărat un alt camion, apoi altul…

Și atunci am spus că ceva nu e în regulă. Așa că am decis să nu-i mai ascultăm și să nu renunțăm. Deci de o lună și jumătate avem firma noastră și propriul nostru camion. Este o bucurie atât de mare! Suntem extrem de fericiți și așteptăm cu nerăbdare dezvoltarea în continuare!

Cei care ne urmăresc pe rețelele de socializare ne-au scris că vor să lucreze cu noi și pentru noi. Multe fete m-au întrebat cum am reușit să fiu șofer de camion, să le ghidez, că vor și ele să poată conduce așa… Unele aveau prieteni sau soți care mergeau la curse și voiau să îi însoțească”, a mai spus șoferița.

„Cred că a fost acum vreo 3 ani. Și făceam acea pauză de 45 de ore și nu dormeam. Așa că apăsam pe telefon, mă uitam la ce alte aplicații apăreau. Și am găsit TikTok. Am nici nu știa ce este. M-am uitat puțin în jur și în noaptea aceea am făcut trei videoclipuri pe care le-am încărcat. M-am culcat și dimineața când m-am trezit, unul dintre ei a avut peste 500.000 de vizualizări. Nu puteam să cred!

Îmi place să glumesc, iar cu familia sunt cea care creează atmosfera și buna dispoziție. Și apoi am spus de ce să nu arunci în aer și această parte. Așa că am continuat să încarc videoclipuri. Cred că, faptul că sunt camioner, m-a ajutat puțin. Am ajuns să am 2,9 milioane de urmăritori pe TikTok. Am videoclipuri care au și zeci de milioane de vizualizări. Una dintre ele are 43,7 milioane de vizite”, mai spune șoferița.

Adriana a apărut la Antena 1, la emisiunea iUmor, iar de curând, la Pro TV, la emisiunea Batem Palma.

„Cei de la programul PRO-TV Batem Palma m-au contactat și m-au întrebat dacă vreau să particip. Am acceptat și a fost o provocare. La început am făcut greșeli, retrăgând sume mari. Apoi mi-am revenit și am rămas cu sume mici, dar însemnate. Desigur, dar trebuie să știi și când să te oprești. Și nu mai avea rost să-mi mai asumi riscuri. Așa că am câștigat peste 30.000 de lei. Acești bani sunt bineveniți deoarece suntem la începutul călătoriei cu compania. A fost o experiență plăcută”, a mai spus Adriana Oltean.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.