Șofer român de camion, accident beat fiind la volan. Pagube însemnate

Șofer român de camion, accident beat fiind la volan. Pagube însemnate

Șofer român de camion a fost prins beat la volan în Germania. Pagubele materiale în valoare de aproximativ 25.000 de euro sunt rezultatul unui accident rutier produs sâmbătă seara târziu, 26 noiembrie, pe A7, lângă Uttrichshausen (Hessa).

Șoferul în vârstă de 46 de ani, din România, care lucrează la o companie de transporturi olandeză, se deplasa cu camionul în jurul orei 22.30, venind dinspre Fulda, în direcția frontierei de stat Hessa/Bavaria.
Când a vrut să iasă de pe autostradă la benzinăria Uttrichshausen-West, a părăsit carosabilul la dreapta pe banda de decelerare, a avariat bariera de protecție pe o lungime de aproximativ 80 de metri și, în cele din urmă, s-a oprit pe zona verde adiacentă.

Patrulele de la Poliția Autostrăzi din Petersberg au stabilit că cetățeanul român se afla într-o puternică stare de ebrietate. Un test de alcoolemie efectuat la fața locului a avut rezultat pozitiv. Bărbatul a fost dus temporar în arestul poliției pentru a i se preleva o probă de sânge.(ziarulromanesc.ro)


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.