Șofer român de camion a făcut 4 luni închisoare degeaba. Ce s-a petrecut într-o parcare din Germania Recomandat

Șofer român de camion a făcut 4 luni închisoare degeaba. Ce s-a petrecut într-o parcare din Germania

La începutul lunii iunie, un cadavru a fost descoperit într-un câmp de lângă Scheden.

Era al unui șofer de camion care a fost ucis în parcarea unei firme de expediere de marfă din Göttingen. Procesul împotriva unui coleg de muncă al bărbatului ucis va începe în noiembrie. Un român care fusese arestat în ziua când a fost găsit cadavrul a fost eliberat și e martor, scrie cotidianul regional Gottinger Tageblatt.


La aproximativ patru luni după uciderea violentă a unui șofer de TIR ucrainean, parchetul din Göttingen a adus acum acuzații împotriva unei persoane suspectate de implicare în crimă. Parchetul îl acuză pe bărbatul de 57 de ani, tot din Ucraina, de omucidere comună. Potrivit acuzării, la sfârșitul lunii mai, el și un alt șofer de camion, care în prezent este fugit, au ucis un coleg de muncă în vârstă de 38 de ani în sediul unei companii de expediție din Göttingen. Apoi ar fi pus cadavrul bărbatului de 38 de ani în portbagajul unui vehicul al companiei și l-au dus spre Dransfeld (districtul Göttingen). 

Acolo au ascuns corpul fără viață într-o zonă ferită din Feldmark. Apoi, inculpatul în vârstă de 57 de ani l-ar fi scos din țară pe presupusul complice în vârstă de 49 de ani, pentru a evita urmărirea penală. Apoi s-a întors la Göttingen cu mașina companiei. Conform constatărilor anchetatorilor, complicele în vârstă de 49 de ani a fost adus în Polonia. La cererea procurorului, judecătoria Göttingen a emis un mandat european de arestare împotriva fugarului. Omuciderea ar fi avut loc în noaptea de Duminica Rusaliilor.

Potrivit parchetului, patru șoferi de camion est-europeni, cei doi autori suspectați ulterior, bărbatul care a fost ucis și un șofer de camion în vârstă de 53 de ani din România, au petrecut weekendul lung de Rusalii în sediul companiei și au dormit acolo în camioanele lor. În seara de sâmbătă spre duminică ar fi făcut un grătar în incinta companiei, unde au consumat mult alcool. Pe parcursul serii au avut loc certuri și altercații fizice.


După ce toți șoferii de camion s-au culcat, a izbucnit o altă ceartă în jurul orei 2 dimineața. Potrivit procuraturii, inculpatul în vârstă de 57 de ani și colegul său în vârstă de 49 de ani au decis să-l atace pe colegul de 38 de ani.

În fața intrării în clădirea administrației, au lovit capul și fața bărbatului cu un obiect greu, dur și ascuțit, astfel că acesta a murit din cauza rănilor. Au transportat apoi cadavrul în portbagajul mașinii de serviciu, pe care le-a pus-o la dispoziție angajatorul lor pentru a-și putea face cumpărăturile.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.