Șofer profesionist beat, oprit pe DN 1, în Prahova, după un apel la 112 Recomandat

Imagine cu scop strict ilustrativ Imagine cu scop strict ilustrativ

Un șofer profesionist, de 63 de ani, care s-a urcat beat la volanul unui camion cu remorcă a creat panică pe DN 1 în Prahova.

După ce mai mulți participanți la trafic au sesizat stilul haotic în care acesta conducea, au sunat la 112, iar polițiștii au reușit să-l oprească la ieșirea dintr-o benzinărie.

Potrivit IPJ Prahova, vineri, în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe raza localității Nistorești, un ansamblu de vehicule se deplasează haotic pe DN 1.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat pe DN 1 în zona km 100+300 m, unde au identificat ansamblul indicat, care se afla oprit pe banda de accelerare de la ieșirea dintr-o stație peco.

Întrucât conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din județul Covasna emana halenă alcoolică, i-a fost solicitat acestuia să fie testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care a refuzat.

Având în vedere refuzul conducătorului auto, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.