Șofer de AUTOBUZ băut! Ce a decis șeful lui, primarul

Șofer de AUTOBUZ băut! Ce a decis șeful lui, primarul

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, i-a solicitat, luni, directorului societăţii de transport public din municipiu, să îl concedieze urgent pe şoferul care a fost prins de poliţişti, pe 3 martie, conducând în stare de ebrietate un autobuz.

"Solicit directorului Braicar să îl dea afară urgent pe individul care conducea autobuzul în stare de ebrietate şi să îi facă plângere penală în numele societăţii. Am cumpărat într-un an şi şase luni 32 de noi autobuze, zeci de automate de bilete, am eliminat mafia maxi taxi, am planificat noi investiţii şi nu voi permite nimănui să-şi bată joc de investiţiile noastre. Anul 2018 va aduce noi investiţii la Braicar şi toate scursurile vor fi date afară", a scris Dragomir pe contul său de socializare.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, pe 3 martie, ora 16,50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un brăilean, în vârstă de 57 de ani, în timp ce conducea, pe Calea Galaţi, un autobuz, în regim de transport persoane în comun, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

"În urma testării şoferului cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,89 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a acoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului", se mai arată în comunicatul IPJ Brăila.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.