Se așteaptă ore în șir la Vama Giurgiu. Bulgarii lucrează la carosabil Recomandat

Se așteaptă ore în șir la Vama Giurgiu. Bulgarii lucrează la carosabil

Camioanele sunt nevoite să aştepte 180 de minute în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu după ce partea bulgară a început lucrările de reabilitare în zona Podului Prieteniei şi la drumul naţional Ruse.

„Timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane, la ieşirea din România prin PTF Giurgiu, a ajuns sâmbătă la 180 de minute, după ce partea bulgară a demarat, la ora 11,00, lucrări de reabilitare la pavajul asfaltic din porţiunea bulgară a Podului Prieteniei care face legătura între Giurgiu şi Ruse şi la drumul naţional Ruse - Razgrad", a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Raluca Dumitrache, scrie Agerpres.

Pe sensul de intrare în ţară, timpul de aşteptare este de 40 de minute pentru camioane.

 În ceea ce priveşte autoturismele, acestea aşteaptă la ieşirea din ţară, prin PTF Giurgiu, 20 de minute, iar pentru ieşire zece minute.

Autorităţile bulgare au informat ITPF Giurgiu că, în perioada 18 - 26 iunie, pe teritoriul Bulgariei va fi reabilitată suprafaţa drumului naţional I-2, pe relaţia Ruse - Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057/Podul Dunării, fiind realizate lucrări de reparaţie a carosabilului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.