Sculeni. Șofer profesionist român prins cu atestat profesional fals Recomandat

Sculeni. Șofer profesionist român prins cu atestat profesional fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cetățean român, asupra căruia a fost descoperit un certificat de competenţă profesională, care s-a dovedit a fi fals.

În data de 04 noiembrie 2022, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, un cetăţean român, în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autocar înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de competenţă profesională, model românesc.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a plătit suma de 400 de lei pentru acest certificat, la o firmă din judeţul Neamţ, fără a avea cunoştinţă că este fals.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.