Patru răniți după ce un camion a lovit o mașină

Patru răniți după ce un camion a lovit o mașină

Patru persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs pe drumul naţional 1 A, în judeţul Prahova, unde un autoturism s-a ciocnit de un TIR. Circulaţia rutieră pe drumul care face legătura între Ploieşti şi Braşov şi pe care circulă TIR-urile care urcă spre Valea Prahovei este îngreunată.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Cheia către Ploieşti.

Un autoturism a derapat şi s-a ciocnit de un TIR care nu avea încărcătură. După impact, autoturismul în care se aflau patru ocupanţi a derapat şi a ieşit în decor.

Purtătorul de cuvânt a ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în urma accidentului patru persoane au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe.

Traficul rutier în zonă este îngreunat, sensul de urcare către munte fiind blocat.

DN 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte – Cheia - Săcele şi este circulat de foarte multe autovehicule de mare tonaj, al căror acces este interzis pe DN 1 în cursul săptămânii pe timp de zi şi în perioada de week-end.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.