Mărturia unui șofer de camion care și-a pierdut soția într-un accident provocat chiar de el Recomandat

Mărturia unui șofer de camion care și-a pierdut soția într-un accident provocat chiar de el

Șoferița Lucreția Rus, 30 de ani, mamă a trei copii, din Rebra (Bistrița), și-a pierdut viața, pe 16 martie, într-un accident de camion pe A36 în zona Mulhouse, Franța. Soțul ei, Marius, 35 de ani, care conducea camionul companiei Filadelfia implicat în accident, a fost rănit, dar a scăpat teafăr. 

Marius Rus, soțul, își amintește momentele groaznice: “Eu eram la volan. În fața mea, un alt camion. A frânat brusc, fără nici un avertisment, fără lumini de avarie. În stânga n-am putut s-o iau, fiindcă erau multe mașini pe autostradă, praf le făceam, în dreapta, n-am avut pe unde. Am intrat puternic, în spatele camionului din față, iar Lucreția, săraca de ea, n-a avut nici o șansă.” Marius spune că nu era obosit, dar recunoaște că el a fost considerat vinovat pentru accident. Cei doi soți veneau din Spania, din zona Barcelona, cu un camion cu mărfuri nealimentare, iar Marius se urcase la volan să-și schimbe soția cu doar un sfert de oră înainte de tragedie. ”Domnul să ne întărească pe toți și să aibă milă de mine”, spune Marius Rus.
Repatrierea a costat 5.000 de euro, firma i-a dat 3.500 de lei “Cu mari eforturi, cu sprijinul familiei, al unor prieteni și al lui Dumnezeu am reușit să strâng cei 5.000 de euro pentru a repatria trupul neînsuflețit acasă”, explică Marius Rus.
Marius vrea să se reprofileze, pentru a fi alături de cei trei copii pe care îi are cu Lucreția: Florentina Maria, 12 ani, Marius Ionuț, 11 ani, și Andreea Lucreția, 3 ani și jumătate.

soferita moarta

CITEȘTE AICI ȘTIREA CU ACCIDENTUL:

https://tirmagazin.ro/news/franta-soferita-profesionista-romanca-moarta-in-accident-pe-autostrada

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.