Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova - Piteşti a fost reluată

Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova - Piteşti a fost reluată

CNAIR SA a ridicat suspendarea procedurii "Proiectare şi Execuţie „Drum Expres Craiova - Piteşti" Tronsonul 4”, termenul de depunere a ofertelor fiind 24 februarie.


”CNAIR SA a ridicat suspendarea procedurii "Proiectare şi Execuţie „Drum Expres Craiova - Piteşti" Tronsonul 4”", publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menţionat în cadrul documentatiei de atribuire. Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24.02.2020”, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Firmele interesate de participarea la această procedură de achiziţie publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentatiei de atribuire, adică 21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor.

CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum şi la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menţionat în documentaţia de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor.

Valoarea estimată a procedurii este de 909.669.122 lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt si Argeş şi intersectia cu autostrada 1 Bucureşti - Piteşti şi va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni, Oarja.

Valoarea estimată a Tronsonului 4 este de 909.669.122,09 Lei fără TVA.

Un prim anunţ privind proiectarea şi execuţia acestui tronson a fost publicat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) în 22 august 2019, contractul fiind estimat la 909,67 milioane lei (192,5 milioane euro), fără TVA. Au existat însă contestaţii ale participanţilor la licitaţie legate de derularea acesteia şi de nerespectarea termenelor pentru răsounsurile la solicitările de clarificări.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.