Italia. Un șofer profesionist român a sunat la poliție, după ce a auzit niște zgomote ciudate din semiremorcă Recomandat

Italia. Un șofer profesionist român a sunat la poliție, după ce a auzit niște zgomote ciudate din semiremorcă

Un șofer profesionist român, care a auzit niște zgomote ciudate, care veneau din semiremorca încărcată cu sute de anvelope, a oprit și a sunat la poliție.

Patru persoane, inclusiv un minor, au fost găsite în semiremorca camionului printre anvelope. Acesta a fost singurul adăpost pe care l-au găsit migranții, pentru a călători din România până la Villasanta.

Șoferul, cetățean român, de îndată ce auzit zgomotele, a alertat imediat 112. La fața locului s-au deplasat mai mulți carabinieri. În momentul în care au deschis prelata camionului, militarii au descoperit patru migranți, toți de origine afgană, inclusiv un minor, scrie milanotoday.it.

Toți au fost supuși testați pentru infecția cu noul coronavirus, apoi duși la cazarmă pentru identificare. Carabinierii fac cercetări pentru a afla cum au ajuns aceștia în Italia și cine i-a ajutat. Din primele informații, se pare că cei cinci au urcat în camion în România.

Nu este prima dată când persoane care fug din Afganistan, inclusiv copii, sunt găsite în interiorul camioanelor care transportă anvelope. Asemenea cazuri au fost semnalate în Caponago (Mb) iarna trecută și, recent, în Desio, unde au fost depistați și salvați cinci minori.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.