Italia: Un şofer profesionist român a împuşcat în ochi un coleg portughez Recomandat

Italia: Un şofer profesionist român a împuşcat în ochi un coleg portughez

Un şofer profesionist român, în vârstă de 36 de ani, a împuşcat un alt camionagiu în ochi, după ce s-au întrecut cu camioanele pe autostrada A10, fiecare luptându-se să-l depăşească pe celălalt prin orice mijloace.

Scandalul între cei doi a început la staţia de taxare Imperia, când unul dintre ei s-ar fi băgat în faţa celuilalt.
O urmărire între două camioane a avut loc pe autostrada A10, în Italia. Un camion era condus de un şofer român în vârstă de 36 ani, iar celălalt de un şofer portughez, în vârstă de 55 de ani.
La un moment dat, la staţia de taxare Imperia, între cei doi şoferi a izbucnit un scandal monstru, care a continuat pe autostradă. Cei doi au început să se depăşească unul pe altul şi să se şicaneze în trafic, iar la un moment dat cei doi au oprit camioanele şi s-au luat la bătaie.
Lupta celor doi a luat sfârşit după ce românul a scos un pistol cu aer comprimat şi l-a împuşcat pe camionagiul portughez în ochi. Apoi s-a urcat la volanul camionului său, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și a pornit spre Genova.
Poliția a sosit la faţa locului imediat, însă şoferul român nu mai era la locul faptei. Totuşi, cu ajutorul unor mărturii de la faţa locului şi a camerelor de pe autostradă, au reuşit să-l blocheze pe şoferul pistolar lângă Varazze, precizează ligurianotizie.it.
Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.