Italia. Șofer român rănit, după ce a intrat cu autoutilitara în spatele unui camion Recomandat

Italia. Șofer român rănit, după ce a intrat cu autoutilitara în spatele unui camion

Un șofer român, aflat la bordul unei autoutilitare marca Iveco Daily, a intrat, joi, 23 decembrie 2021, în coliziune cu un camion staționat pe autostrada A13 Bologna-Padova.

În urma impactului, șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 42 de ani, de naționalitate română, rezident în Italia, a rămas încarcerat în cabina autovehiculului.

sofer roman accident italia 1

Accidentul a avut loc în jurul orei 9:30 pe autostrada A13 la km 31, la scurt timp după ieșirea din Ferrara Sud pe direcția Bologna, și ar fi fost cauzat de neatenția șoferului autoutilitarei.

sofer roman accident italia 2

Probabil din cauza ceții groase, românul nu a observat semnalizarea luminilor de avarie ale camionului care staționa și n-a frânat la timp, ajungând să intre frontal cu autoutilitara în spatele camionului.

sofer roman accident italia 3

Poliția Rutieră din Altedo a intervenit imediat la fața locului, împreună cu operatorii de la 115 și cadrele medicale de la 118, informează estense.com.

Șoferul român a fost extras de pompieri dintre fiarele cabinei și transportat ulterior la spitalul din Cona (Veneto). Deși grav accidentat, viața românului nu este în pericol.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.