Furt organizat de lemne cu camioanele Recomandat

Furt organizat de lemne cu camioanele

Poliţiştii din Argeş instrumentează un dosar care vizează fraude în domeniul silvic şi în care sunt implicaţi inclusiv angajaţi ai unui ocol silvic. Investigaţia a pornit după ce mai multe camioane care transportau lemn fără documente legale au fost identificate în trafic.


”Din cercetări s-a stabilit că, din noiembrie 2023 şi până în prezent, cu complicitatea unor lucrători silvici din cadrul unui ocol silvic privat, mai multe persoane ar fi tăiat, fără respectarea regimului silvic, arbori din fondul forestier naţional, de pe raza localităţii Mihăeşti, pe care i-ar fi sustras şi comercializat ilegal”, informează, joi, Poliţia judeţeană Argeş.

Joi, poliţiştii Serviciului Ordine Publică - Biroul pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol fac 20 de percheziţii domiciliare la sediul ocolului silvic, la sediile unor firme cu domeniu de activitate în sectorul silvic şi la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni de tăiere, furt şi comercializare ilegală de arbori.

Cercetările au demarat în condiţiile în care poliţiştii au depistat în trafic mai multe persoane care transportau material lemnos cu autoutilitare fără respectarea normelor legale.

Anchetatorii au mandate de aducere la audieri pe numele a 19 persoane.


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.