Elon Musk, cu avere de 179 miliarde dolari, s-a mutat într-o remorcă Recomandat

Elon Musk, cu avere de 179 miliarde dolari, s-a mutat într-o remorcă

Cel mai excentric din lume! Elon Musk, 50 de ani, şi-a vândut toate casele şi s-a mutat recent într-una dintre remorcile SpaceX, care costă doar 50.000 de dolari. Aşa arată noua locuinţă a miliardarului care vrea să cumpere teren pe Lună şi mai apoi să înfiinţeze prima colonie umană de pe Marte.

Până recent, Elon Musk avea un imperiu imobiliar de peste 110 milioane de dolari, întins în mai multe state din nordul şi din sudul SUA. Începând din 2019 a scos la vânzare fiecare casă în parte şi chiar a ”lăsat la preţ” pentru a scăpa mai repede de ele. Creatorul PayPal, Tesla şi SpaceX are în prezent o avere de 179 miliarde $, dar locuieşte într-o remorcă de 49.500 de dolari pentru care plăteşte o chirie lunară de 250 $.

Bucătăria

La finele lunii iunie, Musk a scris pe pagina lui de Twitter că noua lui casă are puţin sub 100 mp, a închiriat-o de la compania SpaceX şi a fost concepută de compania de design interior Boxabl. Casa lui se numeşte Casida şi este de fapt o remorcă de trailer, transformată în locuinţă.

Plăteşte o chirie de 250 $ pe lună
Casa modulară realizată din oţel are bucătărie, cameră de zi, baie şi dormitor, adică strictul necesar. Baia este de fapt o anexă a locuinţei şi are pereţii din beton. Musk închiriază locuinţa de la compania lui cu sediul în Boca Chica, Texas, SUA, aflată în apropierea zonei de lansare a rachetelor SpaceX. (click.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.