Drăgănești Vlașca. Șofer profesionist aproape ucis, după o ceartă prin stație cu un șofer de dubă Recomandat

Drăgănești Vlașca. Șofer profesionist aproape ucis, după o ceartă prin stație cu un șofer de dubă

Doi șoferi s-au luat la ceartă pe șosea și unul dintre ei l-a împins pe celălalt în fața unui Logan care circula cu viteză, pe E 70, la Drăgănești Vlașca.

Potrivit Impact News 24, șoferul profesionist lovit de autoturism a ajuns la spital cu răni grave.
Accidentul a avut loc miercuri, 20 ianuarie 2021, la prânz, după ce doi șoferi, unul de camion și altul care conducea o dubă, s-au șicanat în trafic. Cei doi au început apoi să se certe pe stație, pe porțiunea de drum european care traversează localitățile Vitănești și Văceni.
La Drăgănești Vlașca, șoferul dubei a frânat brusc în fața camionului cu semiremorcă și l-a blocat pe șosea. Șoferul profesionist s-a dat jos din cabină, la fel a făcut și cel de pe dubă și au continuat scandalul chiar pe mijlocul șoselei. La un moment dat, șoferul dubei l-a împins de celălalt în fața unui Logan care circula pe sensul opus.
Omul a fost lovit în plin de autoturism și rănit grav, fiind aruncat pe parbrizul Loganului. Plin de sânge, a fost preluat la scurt timp după incident de o ambulanță și transportat la spital. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele incidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.