Două caramboluri pe Autostrada Soarelui, ambele pe sensul de la București la mare

Două caramboluri pe Autostrada Soarelui, ambele pe sensul de la București la mare

Traficul este restricționat la acest moment pe Autostrada Soarelui (A2), după ce două caramboluri s-au produs în această dimineață pe sensul de mers București-Constanța. Centrul InfoTrafic a transmis că câte vehicule au fost implicate în fiecare dintre aceste accidente.

La ora 08:28, Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliței Române a anunțat că circulația este restricționată pe sensul de mers București-Constanța, după ce două accidente în lanț s-a produs în drumul spre mare.

Mai precis, în primul carambol, produs în apropiere de Podul Fetești, au fost implicate 8 vehicule într-o tamponare față-spate. În această zonă, este restricționată circulația pe banda a doua de mers:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, pe Autostrada A2, sensul București-Constanța, 8 autoturisme au fost implicate într-o tamponare față-spate și traficul rutier este restricționat pe banda a doua a sensului de mers către Constanța, în apropiere de Pod Fetești.

Cel de-al doilea accident în lanț a avut loc la kilometrul 183, în localitatea Medgidia. În acesta au fost implicate 5 mașini:

La kilometrul 183, în zona localității Medgidia, județul Constanța, pe același sens de mers, a avut loc o tamponare față-spate între 5 autoturisme, fiind restricționată circulația rutieră pe a doua bandă.

Din fericire, niciunul dintre aceste incidente nu s-a soldat cu victime. Conform informațiilor oferite de polițiști, se estimează că circulația va fi reluată în condiții normale într-un termen de circula 30 de minute.

Șoferii sunt sfătuiți să circule prudent și să mențină o distanță de siguranță între vehicule, pentru a putea frâna în condiții de siguranță, în caz de nevoie. De asemenea, conducătorilor auto le este recomandat să nu se angajeze în depășiri periculoase, iar atunci când intra în depășire, să semnalizeze corespunzător intenția lor


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.