Miercuri, 21 Septembrie 2022 - TIRMagazin.ro

23 de oferte depuse pentru Autostrada Bacău-Pașcani. Constructori din România, Ucraina și Turcia

Constructori din România, Ucraina și Turcia au depus 23 de oferte pentru execuția celor trei loturi ale Autostrăzii Bacău-Pașcani, investiție de aproape 6 miliarde lei finanțată prin PNRR. Autostrada Bacău-Pașcani, ultima secțiune a Autostrăzii Moldovei A 7, are o lungime de 77 de kilometri, iar termenul de execuție este de 30 de luni. Pe secțiunea Bacău-Pașcani, la intersecția cu Autostrada Unirii A8, este proiectat un nod rutier de tip turbion, adică o intersecție cu bretele de viteză pentru toate direcțiile.

Citeşte mai departe ...

3,8 milioane euro amendă pentru un șofer român de camion ce transporta marfă contrafăcută

Un șofer român care fusese condamnat în primă instanță pentru transport de articole contrafăcute a pierdut apelul și va trebui să plătească o amendă vamală uriașă, dar și despăgubiri mai multor firme de lux, scrie cotidianul francez La Voix du Nord.Românul a fost condamnat pe 12 ianuarie 2022 pentru transport de mărfuri contrafăcute fabricate în China. E vorba despre 293 de ceasuri Rolex false, 468 de brățări Dior și 468 de tricouri și pantaloni scurți marca Puma. În total, românul avea în camionul lui, cu care se pregătea să treacă în Anglia prin Eurotunel, în terminalul Coquelles, 18.000 de produse contrafăcute. El a fost prins pe 28 august 2019. În vârstă de 43 de ani, românul a primit o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare și o amendă vamală de 3.728.320 de euro.

De asemenea, a fost condamnat să despăgubească și cele trei mărci care erau părți civile cu o sumă totală de 114.000 de euro pentru diferitele daune și 2.500 de euro pentru onorariile avocaților. Citeşte întreaga ştire: Șofer român de TIR, condamnat definitiv să plătească o amendă de 3,8 milioane de euro, în Franța. schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.