Marți, 01 Noiembrie 2022 - TIRMagazin.ro

Restricţii de circulaţie pe DN7 între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea pentru camioane

Circulaţia autovehiculelor cu masa maximă admisă mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate transportului de persoane, va fi închisă începând din 4 noiembrie, ora 7:00, pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea.

Conform unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, începând cu acea dată vor demara lucrările de punere în siguranţă a suprastructurii podului situat pe DN7 (km. 157+016) peste râul Topolog, localitatea Milcoiu, judeţul Vâlcea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Construcția a 9 km de autostradă costă două miliarde de lei

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar al finanțării și MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCURII, în calitate de coordonator de reforme si/sau investitii pentru Planul national de redresare si rezilienta, au convenit în data de 14.10.2022, încheierea Contractului de Finanțare nr.5 pentru proiectul “Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul major de investitii:Autostrada Lugoj-Deva (A1), Lot 2: km 27+620 - km 56+220, sectiunea Margina-Holdea” în vederea acordării finanțarii prin Planul National de Redresare si Rezilienta,Componenta 4. Transport sustenabil; Reforma R1 - Transport sustenabil, decarbonizare și siguranță rutieră / Investitia I3 - Dezvoltarea infrastructurii rutiere sustenabile pe rețeaua TEN-T, taxarea rutieră, managementul traficului și siguranța rutieră.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.