Joi, 29 Octombrie 2020 - TIRMagazin.ro

VIDEO. Cum s-a petrecut accidentul de camion în care a murit un polițist

Victima accidentului mortal care s-a produs miercuri, 28 octombrie 2020, în jurul orei 12;00, pe DN2 E85, la ieșirea din localitatea Călimănești către Focșani, un bărbat care se afla la volanul unei autoutilitare ce a intrat în coliziune cu un TIR , era polițist angajat la Compartimentul Resurse Umane al IPJ Vrancea și urma să iasă la pensie în câteva zile.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

RECORD de îmbolnăviri cu COVID în 24 de ore: 6.481. Au murit 83 de oameni

România înregistrează joi cel mai grav bilanț zilnic de coronavirus: 6.481 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore, fiind pentru prima dată când este depășit pragul de 6.000 de îmbolnăviri noi. Potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, totalul cazurilor de COVID-19 raportate de la începutul pandemiei este de 229.040. În ultima zi s-au înregistrat alte 83 de decese, iar la terapie intensivă sunt internați 868 de pacienți.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șoferii de CAMION care doar tranzitează Germania nu trebuie să prezinte test COVID negativ

O serie de condiții și obligații au fost recent stabilite în comun de guvernele federal și cele de land, urmând ca implementarea efectivă să fie realizată conform unor norme subsecvente adoptate la nivel local / de land în Germania. Punerea în aplicare era inițial prevăzută pentru 1 octombrie a.c., apoi pentru 15 octombrie a.c., însă a fost ulterior amânată până la momentul în care fiecare land va dispune de cadrul necesar implementării.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.