Șofer profesionist român, mort după ce a fost prins între două cabine de camion într-o parcare din Germania

Șofer profesionist român, mort după ce a fost prins între două cabine de camion într-o parcare din Germania

Tragedie teribilă într-o parcare din Germania, unde un șofer român de TIR a fost victima unui accident dramatic și total neobișnuit.


Miercuri dimineață, un șofer român de camion în vârstă de 47 de ani a fost prins între două cabine, într-o parcare de pe autostrada A9 lângă Leupoldsgrun (districtul Hof). Ulterior din cauza rănilor grave murit la spital, scrie site-ul televiziunii regionale germane TVO, citat de Libertatea.

 Parcarea a fost complet închisă aproape 24 de ore. Cele două cabine erau lipite una de cealaltă.

În jurul orei 4.30, șoferul român a încercat să cupleze semiremorca parcată de colegul său cu o zi înainte la capul tractor pe care el îl conducea, în parcarea Lippert. Lângă el era parcat un camion olandez, al cărui șofer dormea ​​în cabină. Când semiremorca era legată, camionul românesc a început să se miște și să se deplaseze înainte.

 Cum s-a petrecut tragedia?

Șoferul de 47 de ani a încercat să oprească ansamblul, a alergat la cabină, s-a urcat și a tras frâna de mână. A fost prins însă în ușa cabinei sale, când a fost la același nivel cu cabina camionului articulat olandez. După ce șoferul camionului olandez a observat accidentul, a sunat la serviciile de urgență. Apoi, când au sosit pompierii, a mutat camionul lui, pentru a-l elibera pe românul strivit între cabine. Rănitul a fost resuscitat, dar din păcate a murit în jurul orei 8, la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.