Cum funcționează Registrul Auto în SUA: taie în carne vie

Cum funcționează Registrul Auto în SUA: taie în carne vie

Rgistrul Auto din Massachusetts va suspenda 869 de permise de conducere şoferilor locali, ajungând la un număr de 2.400. Autoritatea are de gestionat 45.000 de cazuri de încălcarea a legii auto de către şoferi nerezidenţi, după ce un şofer nesancţionat a mai produs un accident soldat cu 7 morţi.


Massachusetts a înregistrat 45.000 de condamnări şi suspendări auto percepute şoferilor din afara statului începând cu martie 2018. Registrul a funcţionat ani de zile fără un sistem de alertare a încălcărilor auto întreprinse local de şoferii rezidenţi ai altor state, scrie The Boston Globe.

Situaţia a răbufnit după ce un şofer de camion de 23 de ani, al cărui permis ar fi trebuit suspendat în Massachusetts, a provocat un alt accident în luna iunie, după ce s-a ciocnit cu un grup de motociclişti în New Hampshire, ucigând 7 dintre aceştia. În acesta caz şi în sute de alte cazuri, Registrul Auto a eşuat în a avertiza statele de provenienţă ale şoferilor implicaţi.

Jamey Tesler, registrul interimar, a mai dezvăluit că peste 2.400 de şoferi din Massachusetts au permisele suspendate retroactiv după ce au încălcat legislaţia auto în afara statului. Numărul permiselor de conducere suspendate este în continuă creştere.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping