Coloane de camioane de cinci km înainte de frontieră, la Nădlac şi Vărşand

Coloane de camioane de cinci km înainte de frontieră, la Nădlac şi Vărşand

Coloane de camioane sunt formate, miercuri, înainte de graniţa cu Ungaria, iar pe autostrada pan-europeană, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, coada de automarfare se întinde pe cinci kilometri şi se aşteaptă cel puţin două ore şi jumătate pentru ieşirea din ţară.

Potrivit aplicaţiei „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de control pentru camioane şi se aşteaptă 150 de minute.

„Trafic intens – număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară. Coloană în aşteptare pe ieşire de 5 km”, informează aplicaţia.

La Nădlac I, pe DN 7, şoferii de TIR aşteaptă în coloană cel puţin o oră pentru ieşirea din ţară, având la dispoziţie o singură arteră de control.

La Vărşand, unde sunt disponibile două artere pentru traficul greu, se aşteaptă aproximativ două ore.

 La intrarea în România sunt coloane de camioane la Nădlac I şi Nădlac II, cu timp de aşteptare de aproximativ 40 de minute.

În cazul traficului uşor şi turistic, tranzitarea frontierei cu Ungaria prin judeţul Arad se face normal pe ambele sensuri.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.