Cisternă răsturnată pe autostradă. Kerosen pe carosabil

Cisternă răsturnată pe autostradă. Kerosen pe carosabil

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă spune că din cisterna răsturnată pe Autostrada Soarelui sunt scurgeri de kerosen, dar nu există pericol de explozie.


"Sunt scurgeri de kerosen însă nu prezintă un pericol pentru echipajele de intervenţie şi participanţii la trafic", au precizat reprezentanţii IGSU pentru News.ro.

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, care acţionează cu perdea de apă pentru diluarea eventualilor vapori inflamabili. Reprezentanţii IGSU au mai precizat că şoferul cisternei este în siguranţă, aflându-se în afara zonei de intervenţie.

Cisterna încărcată cu kerosen s-a răsturnat în afara şoselei, miercuri după-amiază, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală.

La această oră, circulaţia este oprită pe ambele sensuri ale autostrăzii, pentru a se permite transborbordarea combustibilului. Traficul a fost deviat astfel: pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostradă, iar pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping