Cel mai mare producător de AdBlue din Europa își limitează producția Recomandat

Cel mai mare producător de AdBlue din Europa își limitează producția

Camioanele și autobuzele cu motoare diesel care utilizează lichidul de evacuare diesel AdBlue ar putea avea unele probleme de alimentare în următoarea perioadă.


În octombrie, unul dintre cei mai mari producători de AdBlue din Europa, compania slovacă Duslo Šaľa, a declarat că, din cauza prețurilor ridicate la gaze naturale, producția a fost oprită sau limitată în Europa. Duslo a limitat producția la minim tehnologic. Chiar dacă au reușit să furnizeze produsul clienților săi existenți (în mare parte companii străine), compania nu au putut să preia alții noi, a declarat Petr Bláha, reprezentant al Duslo Šaľa, la o conferință de presă din 12 octombrie.
El chiar a recunoscut că ar putea suspenda complet producția până când prețurile vor fi mai scădea, relatează știrile TASR.
Vorbind presei pe 20 octombrie, Sulík a spus că Administrația de stat din Slovacia va procura aproximativ 500.000 de litri de AdBlue pentru nevoile administrației de stat. Cantitatea rămasă va fi oferită clienților pentru lanțul de benzinării controlate de Slovnaft. Cantitatea de AdBlue ce poate fi achiziționată ar putea fi limitată pentru a nu se face specula.

Detalii AICI 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.