Camion cu cherestea confiscat de poliție

Camion cu cherestea confiscat de poliție

La data de 1 august a.c., patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț a identificat pe DN15B, în localitatea Vânători-Neamț, un ansamblul auto format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Suceava.

Procedând la verificarea mărfii transportate, s-a constatat că acesta era încărcat cu material lemnos, respectiv cherestea tip rășinoase, nefiind însoțit de aviz.

Ansamblul auto a fost escortat la Ocolul Silvic Târgu Neamț, unde a fost inventariat de către organele silvice, ocazie cu care s-a constatat că material lemnos transportat era în cuantum de 41,07 m.c. cherestea rășinoase, în valoare de 36.798,72 de lei.

S-a luat măsura ridicării, în vederea confiscării, a materialului lemnos transportat precum şi indisponibilizarea ansamblului auto.

În cauză, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c., neînsoțite de documente specifice de transport.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.