Roata unui camion cu azotat de amoniu a luat foc în Timiș Recomandat

Roata unui camion cu azotat de amoniu a luat foc în Timiș

Un TIR încărcat cu îngrăşăminte pe bază de azotat de amoniu a avut o explozie la roata din spate dreapta, joi, în timp ce se deplasa pe DN 69, dinspre Timişoara spre Arad, pe raza localităţii Sânandrei, fără ca încărcătura să fie afectată, au informat reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Elena Megherea, a afirmat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un "incendiu de autotren" încărcat cu 24 tone de îngrăşăminte chimice pe bază de azotat de amoniu, pe DN 69, în comuna Sânandrei.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. Incendiul s-a manifestat la o roată de pe puntea spate a remorcii autotrenului. În acest moment, incendiul a fost stins. Încărcătura nu a fost afectată. Pompierii au asigurat zona şi au verificat încărcătura pentru a evita orice pericol. Urmează a se stabili cauza care a dus la producerea incendiului", a declarat Elena Megherea.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.