C5. Maicăl "Gecsăn" Stanciu - de vânzare Recomandat

C5. Maicăl "Gecsăn" Stanciu - de vânzare

COLOANA A CINCEA. Firma de proiectare de drumuri a controversatului Michael "Gecsăn" Stanciu este scoasă la mezat.

Fostul penticostal convertit de nevoie la baptism a anunțat pe piață că vrea două milioane de euro pe sereleul Seach Corporation.
De când și-a părăsit familia și s-a căsătorit cu mult mai tânăra nepoată a lui Miky Șpagă, afacerile nu i-au mai prea mers.
Asta și pentru că "Piți" nu suportă aerul de pe Dâmbovița și stă mai mult prin America. Tot pe acolo stă în ultima vreme mai mult și Maicăl "Ginerică".
Și cum de afaceri nu se prea mai ocupă nimeni, "povestea de iubire" a firmei lui Stanciu cu autoritățile din România se apropie de un final.
În ultima perioadă, oamenii lui au intrat cu lăcomie în licitații și au câștigat în jur de 15 lucrări. Dintre acestea, în realitate nu poate să facă nici jumătate, pentru că nu mai are personalul necesar.
Așa se face că CNAIR se pregătește să îi rezilieze în viitorul apropiat cel puțin două contracte. "Favorite" în acest sens sunt autostrada Bacău-Brașov și drumul expres Piatra Neamț- Bacău.
Ca să câștige contractele, Maicăl a oferit prețuri foarte scăzute.
Acum își dă seama că nu poate să le facă și a decis să scape de firmă.
Încearcă astfel să găsească un fraier de la care să ia banii înainte de rezilierile contractelor, care ar fi urmate automat și de certificate negative. Adică interdicția de a mai participa la licitații publice pentru următorii trei ani!
În loc de concluzie: Oamenii "dă bine" spun că firma lui Stanciu trebuie să își schimbe numele: din Search Corporation SRL, în Search For Sucker SA!

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rublică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.