Accidentul de pe A1: o femeie moartă și un bărbat cu brațul smuls din umăr Recomandat

Accidentul de pe A1: o femeie moartă și un bărbat cu brațul smuls din umăr

O femeie a murit şi alte şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz a încercat o depăşire periculoasă şi a lovit o dubă, noaptea trecută pe A1.

În microbuz se aflau 14 muncitori, toţi se întorceau de la muncă.
O femeie a murit lângă soţul ei, în accidentul de microbuz de pe A1: "Într-o secundă! Eu acum ce mă fac?", îşi plânge bărbatul durerea. 14 oameni se întorceau de la muncă miercuri noaptea, când microbuzul care îi ducea spre casă a intrat într-o depăşire şi a lovit o dubă.
O femeie de 43 de ani a murit pe loc, lângă soţul ei, care n-a putut face nimic să o salveze. Bărbatul a vorbit despre tragedia prin care trece, la câteva minute după nenorocire.
"Într-o fracţiune de secundă am... O frână bruscă la maşină şi, soţia aflându-se în spate pe bancă... M-am dus, deja când am început să mă uit, să văd despre ce e vorba, deja era decedată." Bărbatul este disperat. Soţia a murit sub ochii lui. Se întorceau din tura de noapte şi mergeau către casă. La un moment dat, pe autostradă, în dreptul kilometrului 22, microbuzul în care se aflau ar fi intrat într-o depăşire şi a lovit, din lateral, o autoutilitară.
"Am pierdut o fiinţă care mi-a fost cea mai credincioasă femeie şi care muncea cel mai mult la dumneavoastră în firmă. Dacă firma de transport nu prezenta, întârziau şoferii, nu erau atenţi la volan, făceau numai boacăne. Dintr-o secundă, a omorât-o pe loc. Pe loc a murit, n-am putut s-o salvez. Eu acum ce mă fac?", se întreabă el.
Împreună cu cei doi soţi, în microbuz mai erau alte 12 persoane. Şase dintre ele au fost rănite. O femeie e în stare gravă iar unui bărbat i-a fost smulsă mâna din umăr.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.