VIDEO Accident cu cinci camioane, unul era încărcat cu butelii

VIDEO Accident cu cinci camioane, unul era încărcat cu butelii

Cel puțin două persoane au murit după coliziunea a cinci camioane pe o autostradă din Germania, din apropierea orașului Magdeburg. Șoferul unui camion care transporta mărfuri periculoase a lovit alte trei camioane, iar apoi un al cincilea camion încărcat cu recipiente de înaltă presiune umplute cu protoxid de azot s-a izbit în plin de vehiculele deja avariate.

Doi şoferi au murit în explozie
După accident, a urmat o reacție în lanț cu urmări dramatice: camioanele au luat foc în urma coliziunii, iar flăcările s-au extins la tirul care transporta mărfuri periculoase. De asemenea, buteliile de gaz care erau încărcate într-unul din camioane au început să explodeze rând pe rând, creând panică şi haos.
“Mai multe vehicule care se aflau în apropierea locului accidentului au fost avariate de bucăţile aruncate de suflul exploziei. Accidentul a generat dezvoltarea rapidă a focului și răspândirea flăcărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Cotidianul german Bild scrie că o lungă perioadă de timp poliția nu s-a putut apropia de locul accidentului, deoarece era prea periculos. Abia la câteva ore după accident, serviciile de salvare și descarcerare au putut să demareze activitățile specifice. (fanatik.ro)


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.