A lovit cu putere un camion și a ajuns în șanț Recomandat

A lovit cu putere un camion și a ajuns în șanț

În evenimentul rutier, petrecut la intersecţia Drumului Județean 542 cu varianta ocolitoare a municipiului Caracal (VO 6G), au fost implicate un autoturism și un TIR.

„La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 13:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecţia Drumului Județean 542 cu varianta ocolitoare a municipiului Caracal (VO 6G).

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din orașul Titu, județul Dâmbovița, și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.