A intrat cu un camion în gardul unei case Recomandat

A intrat cu un camion în gardul unei case

Un șofer din Alba Iulia a intrat cu tirul în gardul unui imobil, în această dimineață, în localitatea sâncraiu Almașului. În urma evenimentului șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

Luni, 27 februarie a.c., la ora 06. 20, pe D.N. 1 F, în localitatea Sâncraiu Almașului, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format din cap tractor cu semiremorcă, pe direcția Cluj-Napoca – Zalău, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, pe o porțiune de drum în curbă la stânga, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat gardul unui imobil din localitate aflat în partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul ansamblului de vehicule a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.