14.000 de dolari pe săptămână, salariu oferit șoferilor de camion de o companie din SUA Recomandat

14.000 de dolari pe săptămână, salariu oferit șoferilor de camion de o companie din SUA

În încercarea de a atrage mai mulți șoferi de camioane, o companie din Texas oferă un salariu anual de 728.000 de dolari potențialilor angajați.

La fel ca multe alte companii din SUA, Sisu Energy, cu sediul în Forth Worth, se confruntă cu o penurie de șoferi. Compania oferă 14.000 de dolari pe săptămână în speranța că va atrage mai mulți solicitanți.
Șoferul profesionist trebuie să aibă cel puțin 25 de ani și un permis de conducere comercial profesionist și doi sau mai mulți ani de experiență.
American Trucking Associations a declarat că există o penurie de șoferi de camioane de peste 15 ani. Pandemia a accentuat-o după ce școlile de formare a șoferilor de camioane din întreaga țară au închis luni întregi afacerea sau au oferit servicii limitate, scrie houstonchronicle.com/.
Lipsa șoferilor ar putea duce la creșterea prețurilor la bunurile de larg consum, a declarat CEO-ul Sisu Energy, Jim Grundy.
ATA a menționat, de asemenea, că forța de muncă în domeniul camioanelor este mai veche și a declarat că cererea de șoferi de camioane va crește. Organizația face eforturi pentru ca legislația federală să contribuie la promovarea activității de transport și instruire.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.