VIDEO. S-au aprins luminile pe tronsonul Sebeș - Turda care va fi inaugurat până la finalul anului

VIDEO. S-au aprins luminile pe tronsonul Sebeș - Turda care va fi inaugurat până la finalul anului

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat luni dimineaţa imagini cu testele efectuate la sistemul de iluminare de pe podul lung de 700 de metri care traversează râul Mureş între Oarda şi Alba Iulia.

Pe lotul 1 se constată în aceste zile o mobilizare fără precedent, antreprenorul Pizzarotti reuşind să aducă mai mulţi prestatori. Se asfaltează la „foc automat”. Nu mai puţin de patru firme lucrează la asfaltări în acest moment, pe acest segment de autostradă: Florea Grup, Ellis Pavaje, Europexpress şi Strabag. Mobilizarea puternică a antreprenorului din ultima luna a avut rezultate.
Practic, în acest moment, este turnat stratul de uzură de la kilometru 0 până la kilometrul 15 pe „calea 1” (sensul de mers Turda-Sebeş) şi de la kilometrul 5 până la kilometru 15 pe „calea 2” ( sensul de mers Sebeş-Turda). Pe lângă cei 5 kilometri de strat de uzură (de la km 0 la 5) în nodul rutier Sebeş mai sunt porţiuni care trebuie asfaltate în totalitate.
Potrivit ultimei situaţii prezentate de CNAIR, data finalizării lotului 1, în lungime de 17 kilometri, între Lancrăm şi Sântimbru, este 30 decembrie 2020 (contract proiectare şi execuţie cu întârzieri majore înregistrate). Stadiul fizic este de circa 97%.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.