Încep exproprierile de Drumul Expres Craiova - Pitești

Încep exproprierile de Drumul Expres Craiova - Pitești

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că săptămâna trecută a fost publicată lista imobilelor ce vor fi expropriate şi au fost transferaţi banii pntru despăgubirea proprietarilor pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Piteşti.


”De asemenea, săptămâna trecută a fost publicată lista imobilelor ce vor fi expropriate şi au fost transferate sumele necesare pentru despăgubirea proprietarilor pe traseul tronsonului 2 al drumului expres Craiova-Piteşti, iar CNAIR a trimis clarificările necesare pentru contractul de supervizare a lucrărilor care se află în procedura de achiziţie publică. A fost transmisă în vederea validării şi documentaţia aferentă procedurii de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie pentru tronsonul 4 de 31,88 km al acestui drum expres”, a declarat, joi, înainte de începerea şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

Lucrările la drumul expres Craiova – Piteşti, tronsoanele 1 şi 2, au început pe 22 mai. Drumul expres va traversa teritoriul localităţilor Craiova - Gherceşti - Pieleşti şi Robăneşti, valoarea obiectivului este de 72 de milioane de euro, lungimea este de 17 km.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.