În loc să consolideze un pod mortal pentru şoferi, CFR dă 100.000 euro să îl monitorizeze

În loc să consolideze un pod mortal pentru şoferi, CFR dă 100.000 euro să îl monitorizeze

Compania de stat CFR SA a anunţat vineri că a lansat procedura simplificată online pentru serviciul de urmărire specială a comportării în exploatare a Podului Constanţa, din Bucureşti, aflat într-o stare continuă de degradare, valoarea totală estimată a contractului fiind de 478.203 lei, fără TVA. Sursa de finanţare este asigurată din fonduri proprii.


Primăria Capitalei şi CFR SA au anunţat joi vor semna un protocol de colaborare pentru realizarea unor proiecte comune, inclusiv investiţii comune în unele obiective, precum şi consultări reciproce prin grupuri de lucru, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Propunerea municipalităţii vine după ce în spaţiul public s-a dezbătut necesitatea reabilitării urgente a Podului Constanţa, aflat într-o continuă stare de degradare.

”Serviciul de urmărire specială constă în măsurarea, înregistrarea, prelucrarea şi interpretarea sistematică a valorilor parametrilor ce definesc măsura în care podul îşi menţine cerinţele de rezistenţă, stabilitate şi durabilitate, conform proiectului de urmărire specială”, se arată în comunicatul de vineri.

Durata de valabilitate a contractului este de 18 luni de la atribuire, iar criteriul de selecţie este preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 4 iunie.

viewscnt

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping