Deși a recepționat Centura Rădăuți, CNAIR a plătit doar o treime din lucrare

Deși a recepționat Centura Rădăuți, CNAIR a plătit doar o treime din lucrare

Săptămâna trecută a fost inaugurată centura rutieră a orașului Rădăuți! Acest inel complet de 16,5 km a fost contractat către UMB în anul 2011, însă din cauza erorilor din proiectul licitat și a lipsei finanțării, lucrările nu au început până în anul 2018.


Este o veste foarte bună pentru șoferii ce tranzitează nord-estul țării, traversarea Rădăuțiului fiind până în prezent neplăcută atât pentru șoferi, cât și pentru cetățenii orașului.
Trebuie să precizăm că deși lucrarea a fost deschisă circulației publice, CNAIR a plătit doar 35% din valoarea ei. În plus, intersecția centurii cu DN 17A Rădăuți-Dornești este nefinalizată, o conductă de gaz nefiind relocată până în acest moment.
Felicităm constructorul UMB și toți actorii implicați pentru realizarea acestui proiect în aproximativ 2 ani și solicităm CNAIR să efectueze toate plățile restante, iar împreună cu proprietarul rețelelor de utilități nerelocate să finalizeze toate procedurile de relocare, astfel încât și ultimul nod rutier să fie deschis în trafic.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.