35.000.000 euro pentru fluidizarea Centurii București la Berceni

35.000.000 euro pentru fluidizarea Centurii București la Berceni

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Asocierea S.C. GEO TOPO S.R.L-S.C. GCT EVAL S.R.L., în calitate de Prestator, au încheiat în data de 11.05.2018, Contractul de prestări servicii ”Întocmire documentații cadastrale și rapoarte de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate publică ”Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între A2 km 23+600 și A1 km 55+520”-Amenajare nod rutier CB-DJ401 (Berceni) km 33+190-km 35+600”, nr.92/32757.

Obiectivul contractului vizează achiziția de servicii pentru întocmirea documentației cadastrale și rapoartelor de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate piblică ”Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între A2 km 23+600 și A1 km 55+520”- Amenajare nod rutier CB-DJ401 (Berceni) km 33+190-km 35+600”, pentru un număr de 110 imobile pe raza administrativ teritoriala a localităților: Beceni și Popești Leordeni, din județul Ilfov.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: întocmirea/verificarea/actualizarea și prezentarea în vederea avizării de către primării/O.C.P.I./A.N.C.P.I., după caz, a listelor proprietarilor și a altor titulari de drepturi reale asupra imobilelor care constituie coridorul de expropriere, identificați pe baza evidențelor de la O.C.P.I./A.N.C.P.I. și/sau ale unităților administrativ-teritoriale; întocmirea coridorului de expropriere al lucrării ”Amenajare nod rutier CB-DJ401 (Berceni) km 33+190-km 35+600”, pe baza ridicării topografice prin suprapunerea cu planurile parcelare existente la primărie, inclusiv cu documentațiile cadastrale existente; depunerea pentru avizare/recepționare de O.C.P.I./A.N.C.P.I. a coridorului de expropriere.

Proiectul are ca scop întocmirea listelor cu imobilele și proprietarii afectați de amplasamentul lucrării.

Rezultatele așteptatele ale contractului sunt: întocmirea listelor cu imobilele și proprietarii afectați de amplasamentul lucrării; coridorul de expropriere al lucrării avizat de O.C.P.I./A.N.C.P.I.; raportul de evaluare.

Valoarea totală a contractului este 132.000,00 lei (fără TVA).

Durata contractului: 12 luni de la data semnării contractului

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping