Luni, 29 Mai 2023 - TIRMagazin.ro

CNAIR plătește unor turci 1,2 miliarde lei pentru modernizarea unui drum de 100 km

În urma finalizării procesului de evaluare a ofertei depuse, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului de proiectare și execuție „Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi” Sector 2: Târgoviște – Sinaia km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi de circulație”.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Cum arată Pasajul Drajna care se deschide mâine

Circulaţia pe pasajul Drajna va fi deschisă marţi, începând cu ora 10:00, eliminându-se, astfel, blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina, a anunţat, luni, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Transportatorul nu se poate degreva de responsabilitatea de a respecta perioadele de conducere și de repaus ale șoferilor

Legislația Uniunii Europene (UE) se opune ca o întreprindere să poată desemna un terț responsabil de respectarea dispozițiilor UE privind perioadele de conducere și de repaus ale conducătorilor auto și să transfere astfel către aceasta din urmă răspunderea penală pentru încălcările acestor dispoziții, atunci când dreptul național nu permite luarea în considerare a încălcărilor astfel imputate prepusului menționat pentru a aprecia dacă întreprinderea de transport se conformează cerinței privind buna reputație.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.