Luni, 27 Martie 2023 - TIRMagazin.ro

Se reia licitația pe un tronson din Drumul Expres Craiova - Pitești

Agenția Națională pentru Achiziții Publice a validat documentația de atribuire și CNAIR a transmis spre publicare la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunțul de participare aferent contractului de achiziție publică pentru “Execuție lucrări Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 1, km 0+000 – km 17+700 – Relicitare”, în vederea contractării lucrărilor rămase de executat.

Citeşte mai departe ...

Traficul internaţional prin punctele de trecere aeroportuare în creştere cu peste 65% în prima parte a anului

De la începutul anului şi până în prezent, valorile de trafic înregistrate în punctele de control de trecere a frontierei aeroportuare au fost de peste 4,1 milioane treceri persoane, aproximativ 2 milioane pe sensul de intrare şi 2,1 milioane pe sensul de ieşire. În comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului 2022, când valorile de trafic persoane înregistrate la aeroporturile internaţionale au fost de 2,4 milioane, în ansamblu se înregistrează o creștere cu 65%.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Patru polițiști care au luat bani ca să „ierte” șoferi, reținuți

Un număr de şapte persoane, dintre care patru agenţi de poliţie şi alte trei persoane, care ar fi dat mită pentru obţinerea permisului de şofer, au fost reţinute duminică seara, în dosarul de corupţie în care, în cursul zilei, au fost efectuate 20 de percheziţii în judeţul Braşov, vizaţi fiind poliţişti rutieri şi de la serviciul înmatriculări.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.